Τα Γυμνάσια Μόρφου είχαν λαμπρή παράδοση στο ανέβασμα αρχαίων τραγωδιών στο αρχαίο θέατρο των Σόλων. Στην τραγωδία 'Αντιγόνη', Ουρανία Οικονόμου Γαβριηλίδου υποδύθηκε την κεντρική ηρωίδα αλλά συνέβαλε και στον σχεδιασμό των σκηνικών. Η Τούλα Θρασυβούλου υποδύθηκε την Ισμήνη.

Collection


Τα παιδιά πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν συγγενείς από το εξωτερικό.

Collection


Στην φωτογραφία διακρίνονται οι μαθητές με τους καθηγητές του σχολείου.

Collection


Η Αστέρω αποφοίτησε το 1984 από τον Εμπορικό κλάδο του Παγκύπριου Λυκείου Λάρνακας (Λογιστική και Οικονομικά Μαθηματικά). Ο πατέρας τους, προόριζε τα παιδιά του να γίνουν υπάλληλοι εταιρειών σε λογιστικό ή εμπορικό τμήμα. Το πεπρωμένο όμως αποφάσισε διαφορετικά. Έτσι, η Αστέρω μετά το Λύκειο σπούδασε Τουριστικές σπουδές και αργότερα Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε πέντε περίπου χρόνια ως δημοσιογράφος στην Λάρνακα, σε δύο πρακτορεία ειδήσεων, και αργότερα προσλήφθηκε το 1998 στην Δημόσια Υπηρεσία όπου και εργοδοτείται μέχρι σήμερα.

Collection


Αναγνωρίζονται (από αριστερά):
Γιαννάκης Χαραλάμπους (επικεφαλής σερβιτόρος), Γεώργιος Μ. Αλλαγιώτης (βοηθός Λογιστής), Ερωτόκριτος Κουπίδης (βοηθός Λογιστής), Στέλιος Σουρμελής (Μουστακάς) (μπάρμαν), Κώστας Λοίγου (Λογιστής).
Στην πίσω σειρά αναγνωρίζονται τέσσερις τουρίστες ένοικοι του ξενοδοχείου.

Collection