Αψίδα

Flea Market

Dublin Core

Title

Flea Market

Alternative Title

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Description

Η Λαϊκή Αγορά Δήμου Δερύνειας λειτουργεί από τον Ιούνιο 2013 κάθε Σάββατο από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 1:00μ.μ. και στεγάζεται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, δίπλα από το στάδιο της «Αναγέννησης».

Στόχος της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς είναι η προώθηση των γεωργικών, κτηνοτροφικών και άλλων προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές. Σήμερα οι παραγωγοί ξεπερνούν τους 45 και έρχονται από την Επαρχία Αμμοχώστου και από ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Η Λαϊκή Αγορά λειτουργεί βάση της σχετικής Νομοθεσίας και των Κανονισμών και οι παραγωγοί που λαμβάνουν μέρος έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες βεβαιώσεις από τα αρμόδια Τμήματα.

Όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τη Λαϊκή Αγορά. Οι καταναλωτές είναι κυρίως κάτοικοι της Επαρχίας Αμμοχώστου και άλλων Επαρχιών, καθώς και πολλοί ξένοι και ντόπιοι τουρίστες και κοινοτικοί μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου. Οι παραγωγοί προσφέρουν στους καταναλωτές ολόφρεσκα, εξαιρετικής ποιότητας και φτηνά προϊόντα.

Πρόσφατα ο Δήμος Δερύνειας έχει βραβευτεί για αυτή την πρωτοποριακή του προσπάθεια από την Επιτροπή «Αμμόχωστος Μπροστά».

Source

Deryneia Municipality
Δήμος Δερύνειας

Publisher

Library of Cyprus University of Technology
Digital Heritage Research Lab of Cyprus University of Technology

Contributor

Deryneia Municipality
Δήμος Δερύνειας

Rights

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη συγκατάθεση του δημιουργού.

Format

PDF

Language

EL

Type

Identifier

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Coverage

35.057629, 33.962254

Files

Citation

Deryneia Municipality and Δήμος Δερύνειας, “Flea Market,” Αψίδα, accessed April 25, 2024, https://apsida.cut.ac.cy/items/show/20115.