Το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου στο οίκημά του στη Λεμεσό το χειμώνα του 2015. Καθισμένες από αριστερά: Σούλα Χατζηκουμή, Μαρούλα Κάτζη ( γραμματέας), Κλαίρη Αγγελίδου (πρόεδρος), Δέσπω Ζένιου (αντιπρόεδρος), Χρυσταλλένη Λουκά (αντιπρόεδρος), Ίρις Προκοπίου (ταμίας). Πίσω όρθιες από αριστερά: Νίτσα Παπαχριστοδούλου, Κάτια Πουλουπάτη, Μάρω Παπαλεοντίου (β. γραμματέας), Μηλίτσα Χατζημανώλη, Ανδρούλα Ζάγκυλου, Ρίτσα Φιλίππου, Άννα Ζαχαριάδου (β. ταμιας), Λένια Αντωνιάδου, Μάρω Χασάπη.

Collection


Ημέρα της γυναίκας στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό. Αναγόρευση της πρώην υπουργού εξωτερικών Ερατούς Κοζάκου Μαρκουλλή σε επίτιμο μέλος από το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχωστου.

Collection


Κοπή βασιλόπιττας του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Η πρόεδρος Κλαίρη Αγγελίδου με το διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου

Collection


Ημέρα της Γυναίκας. Στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό έγινε αναγόρευση της κ. Ιωάννας Παναγιώτου σε επίτιμο μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου από την κ. Κλαίρη Αγγελίδου.

Collection


Τελετή Αδελφοποίησης Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου με το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου στις 28 Οκτωβρίου του 2012 στη μεγάλη αίθουσα του δημαρχείου Αργοστολίου, Κεφαλλονιά. Αριστερά η αντιπρόεδρος Βαλεντίνη Θωμαϊδου, δεύτερη η γραμματέας Μαρούλα Κάτζη. Η πρόεδρος Κλαίρη Αγγελίδου υπογράφει το Πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης. Δίπλα της όρθια η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη.

Collection


Τελετή αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου με το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας στη παιδική εξοχή Αγίας Νάπας στις 28 Μαϊου 2006. Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Λυκείων.

Collection


Παιδική εξοχή Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα. Τοποθέτηση θεμέλιου λιθού της αίθουσας. Προσφορά των Λάιονς Αμμοχώστου. Διακρίνονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου και των Λάιονς Αμμοχώστου και Λεμεσού

Collection