Αδελφοποίηση του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου με το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου. Η πρόεδρος του Λυκείου Αργοστολίου, Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη, κατά την επίσκεψή της στην Κύπρο με την πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου Κλαίρη Αγγελίδου και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ Χρυσόστομο.

Collection


Ημέρα της γυναίκας στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό. Αναγόρευση της πρώην υπουργού εξωτερικών Ερατούς Κοζάκου Μαρκουλλή σε επίτιμο μέλος από το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχωστου.

Collection


Κοπή βασιλόπιττας του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Η πρόεδρος Κλαίρη Αγγελίδου με το διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου

Collection


Τελετή Αδελφοποίησης Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου με το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου στις 28 Οκτωβρίου του 2012 στη μεγάλη αίθουσα του δημαρχείου Αργοστολίου, Κεφαλλονιά. Αριστερά η αντιπρόεδρος Βαλεντίνη Θωμαϊδου, δεύτερη η γραμματέας Μαρούλα Κάτζη. Η πρόεδρος Κλαίρη Αγγελίδου υπογράφει το Πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης. Δίπλα της όρθια η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη.

Collection


Διεθνές Συνέδριο Λυκείων, το οποίο που φιλοξενήθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου,το 2010. Η αντιπρόεδρος Ιουλία Τουμαζή και η πρόεδρος Κλαίρη Αγγελίδου με το λάβαρο του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου.

Collection


Τελετή αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου με το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας στη παιδική εξοχή Αγίας Νάπας στις 28 Μαϊου 2006. Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Λυκείων.

Collection


Παιδική εξοχή Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα. Τοποθέτηση θεμέλιου λιθού της αίθουσας. Προσφορά των Λάιονς Αμμοχώστου. Διακρίνονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου και των Λάιονς Αμμοχώστου και Λεμεσού

Collection


Γιορτή της μητέρας το 2001 στο ξενοδοχείο Κάνικα Πάνθεον στη Λεμεσό. Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου Κλαίρη Αγγελίδου, η αρχαιολόγος Μαρία Αναγνωστοπούλου και ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ Αθανάσιος

Collection