Συνάντηση των τριών Εκπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων, Αντώνη Χατζηρούσου (Μαρωνίτες), Μπενίτο Μαντοβάννη (Λατίνοι) και Πέτρου Καλαϊτζιάν (Αρμένιοι) με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Μανώλη Χριστοφίδη.

Collection


Ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Αντώνης Χατζηρούσος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πατριαρχείο στο Λίβανο για να συναντήσει το νέο Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής των Μαρωνιτών Mar Beshara Boutros Rai. Τον Εκπρόσωπο συνοδεύει ο πρώην Εκπρόσωπο Μαρωνιτών κ. Νίνος Χατζηρούσος.

Collection


Στις 14 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε τελετή για την τοποθέτηση του αγάλματος του Αγίου Μάρωνα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Collection


Ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Αντώνης Χατζηρούσος συγχαίρει τον νέο Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής των Μαρωνιτών Mar Beshara Boutros Rai μετά την τελετή επικύρωσης της εκλογής του ως ο 77ος Πατριάρχης Μαρωνιτών, που πραγματοποιήθηκε στο Βατικανό. Μαζί με τον κ. Αντώνη Χατζηρούσο, ο πρώην Εκπρόσωπος Μαρωνιτών κ. Νίνος Χατζηρούσος.

Collection


Η προτομή του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Ιωάννη Μαυρίδη που βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Κύπρου. Τα αποκαλυπτήρια των προτομών του Χωρεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου Ιωάννη Φοραδάρη και του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Ιωάννη Μαυρίδη τελέστηκαν από τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Αντώνη Χατζηρούσο και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους στις 21 Απριλίου 2007.

Collection


Η προτομή του Χωρεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου Ιωάννη Φοραδάρη που βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Κύπρου. Τα αποκαλυπτήρια των προτομών του Χωρεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου Ιωάννη Φοραδάρη και του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Ιωάννη Μαυρίδη τελέστηκαν από τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Αντώνη Χατζηρούσο και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους στις 21 Απριλίου 2007.

Collection