Στο κέντρο διακρίνονται οι δάσκαλοι του σχολείου, ο Οδυσσέας Χατζηδαυίδ στο κέντρο, διευθυντής του σχολείου, η κα Θάλεια στα δεξιά και ο κ. Γιαννάκης στα αριστερά.

Collection


Στο κέντρο διακρίνονται οι δάσκαλοι του σχολείου, ο Οδυσσέας Χατζηδαυίδ στο κέντρο, διευθυντής του σχολείου, η κα Θάλεια στα δεξιά και ο κ. Γιαννάκης στα αριστερά. Η κα Θάλεια κρατά στα χέρια της την θυγατέρα του διευθυντή.

Collection


Μιχαηλίδης, Σόλωνας " Η Νεοελληνική Μουσική"
Έκδοση Ελληνικού Πνευματικού Ομίλου Κύπρου. 1952

Collection


Ο Παναγιώτης Πατσής κρατά τον εγγονό του Άντρο. Δίπλα του η σύζυγος του Ελένη. Όρθιες από αριστερά: οι κόρες του Διαμάντω, Μαρία και η ξάδελφη τους Ζωή Στομή.

Collection


Διασκέδαση στο Πατρίκι. Όρθιοι από αριστερά: Σωτήρης Μασταούτας και Θεόδουλος (Σιουκρής) Νικόλα. Καθήμενοι από αριστερά: Ανδρέας (Ασσιώτης) Φωτίου, Σώζος Ιωάννου και Γιαννάκης Φωτίου.

Collection


Αναμνηστική Φωτογραφία της A' τάξης Δημοτικού σχολείου του Κοιλανίου. Σχολικό έτος 1952.

Όρθιοι πίσω:
1....., 2. Κώστας Στυλιανίδης, 3. Στέλιος Τσιτούρης, 4.Κώστας Στυλιανού, 5. Θέμος Γιάγκου, 6..., 7..., 8. Γιαννάκης Περικλέους, 9. Κλεάνθης Κλατσιάς, 10. Μιχαλάκης Οικονόμου, 11. Σωκράτης Μασιαούτας, 12. Αντρέας Τρυφωνής.

Δεύτερη σειρά:
Δώρα Τσιτούρη, Φούλα Χριστοδουλίδου, Φούλα Χαρή- Πουλλή, Φοινικούλα Νικολάου -Περικλέους , Δεσπονούλα Παπαγιάννη - Βασιλείου, Αγγελική Μεταξά. Ναύση Δωροθέου -Μασιαούτα, Παναγιώτα Ιωάννου, Αμαλία Παχτάλια, Αμαλία Φορή, ..., ..., Ολυμπιάδα Ερημούδη, Ανθούλα Στερατζιά.

Τρίτη σειρά:
Περσούλα Τσιουπανή, οι Δάσκαλοι Αντρέας Στυλιανίδης, Μαρούλα Χρυσοχού, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Γιάννακας, Ιωάννης Μουζούρης και η Τασούλα Τσιουπή.

Καθήμενες κάτω:
Ναυσικά Σοφοκλή και Ζωή Κασέτα

Collection


Το Νεόνυμφο ζευγάρι: Χριστόδουλος Ιακώβου Αλλαγιώτη και Ουρανία Χριστόφορου Κ. Αυγουστή (Μόρνη)

Collection